Samenwerking Equicare-Plus

Resultaten zijn afhankelijk van velerlei factoren. Kennis is de key-factor tot het succes, en kennis kun je alleen maar uitdragen als er meerdere disciplines betrokken zijn die hun kennis onderling willen en kunnen delen. Paardenservice Thermografie werkt al jaren samen met erkende paardendierenartsen door heel Nederland.

Wij werken volkomen onafhankelijk en hebben geen belangenverstrengeling in onze samenwerking met therapeuten die uiteindelijk de paarden gaan behandelen. Vanuit onze praktijk weten wij wie goed werk levert, en die therapeuten worden vrijblijvend aan onze klanten aanbevolen. Zelf behandelen wij geen paarden, verkopen geen randartikelen en schrijven geen dure therapieĆ«n voor omdat wij zien dat de oplossing vaak betrekkelijk “eenvoudig” en goedkoop kan zijn.

Wel is uit de jarenlange ervaring een groep therapeuten gaan samenwerken om kennis en ervaring naar elkaar uit te wisselen. Hieruit is een coƶrdinerende maatschap ontstaan.

Equicare-Plus is een maatschap welke wordt gevormd door Hans Arendse, eigenaar van Paardenservice Thermografie en oprichter / docent van het ICETD en Drs. Karin Leibbrandt, dierenarts.

Equicare-Plus heeft een totaalconcept ontwikkelt waarbij wij een thermografisch onderzoek combineren met een uniek klinisch onderzoek wat door de dierenarts wordt uitgevoerd

Karin en Hans

Hans, Karin en Equicare-Plus Floris

Wij hebben een nieuw concept ontwikkeld om bij paarden binnen 2 uur een volledig onderzoek uit te voeren wat bestaat uit een thermografisch onderzoek en een speciaal klinisch onderzoek. Het thermografisch onderzoek omvat ca 44 opnamen waarbij het gehele paard gedetailleerd in beeld wordt gebracht.

Terwijl het thermografisch onderzoek wordt uitwerkt zal Karin, die dierenarts is, een volledig klinisch onderzoek uitvoeren. Bij het klinisch onderzoek gaan we niet uit van het kreupele been of de pijnlijke rug, maar het paard wordt in zijn geheel beoordeeld op stand, lichaamshouding, beweging, mobiliteit van de benen en de wervelkolom. Alle pijnlijke of in beweging beperkte gebieden worden hierdoor opgespoord en volledig in kaart gebracht.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze krachtige en betrouwbare diagnostiek aanbieden

De resultaten van het thermografisch- en klinisch onderzoek worden samengevoegd en daaruit kunnen wij het beste behandelplan opstellen.

 

meer informatie is te vinden op de speciale website www.equicare-plus.com of telefonisch onder nummer +31 (0)6 34002460

Het volledige Equicare-Plus team

Het volledige Equicare-Plus team staat voor U klaar !

Geef een reactie