Thermografie bij dieren

Thermografische diagnostiek is een zeer nauwkeurig, niet inwendig en onschadelijk diagnose instrument dat gebruikt kan worden om extremen in de oppervlakte temperatuur van het dierenlichaam te meten, zonder dat er schadelijke straling wordt gebruikt. Met onze apparatuur brengen wij temperatuursverschillen < 0,02 graden in beeld.

Paardenservice thermografie is de grondlegger van de huidige interpretatietechniek welke wordt toegepast bij thermografische onderzoeken bij paarden en honden.

Onderzoeken worden veelal op locatie uitgevoerd waarbij wij aan stal of huis komen om het thermografisch onderzoek uit te voeren. Wij maken een uitgebreide serie opnamen van het paard welke aansluitend vanaf een laptop worden beoordeeld. De complete rapportage bestaat uit alle beelden welke gemaakt zijn inclusief de beoordeling van de beelden en wordt in pdf formaat op cd afgegeven na afloop van het onderzoek.

Wij zijn bereikbaar via email info@paardenservice.nl of telefonisch                                  op nummer 06 518 30 315

Paardenservice thermografie is onderdeel van de maatschap Equicare-Plus. Vanuit deze maatschap werken wij met een groot team gespecialiseerde personen om een optimaal resultaat te kunnen genereren. kijk op de speciale pagina voor de mogelijkheden.

Hans Arendse

Geef een reactie